Intro   O nama   Usluge   Projekti   Kontakt

f.o

 

 

 

Tvrtka F.O. Development ima deset godina iskustva u Hrvatskoj i inozemstvu u podrucju razvoja i vodenja projekata u nekretninskom sektoru.

Nas tim je razvio niz piumini moncler donna renomiranih ostvarenih projekata u Hrvatskoj. U suradnji sa renomiranim arhitektonskim i projektnim uredima nasa tvrtka razvija,procjenjuje, savjetuje i vodi projekte u sektoru nekretnina. Nas se strucni tim sastoji od strucnjaka iz podrucja gradevine, prava, ekonomije i arhitekture.

 

 

Tijekom godina rada na projektima usvojili smo medunarodne modalitete radnih procesa i radnog tijeka i gdje je bilo potrebno prilagodili smo ih lokalnim procesima i zakonodavstvu. Nas angazman donio nam je veliko iskustvo i mi stalno razvijamo nove instrumente, modele, procese i alate u nasem dnevnom poslovanju, te ih primjenjujemo na projektima koje razvijamo i vodimo.

U svakom projektu na kojem smo angairani prvo temeljito analiziramo projekt i trenutne procese, te nakon toga formiramo nasu strukturu i definiramo potrebne alate i postupke.  U nasem poslovanju cesto smo savjetovani od strane renomiranih pravnih, gradevinskih i arhitektonskih strucnjaka. piumini moncler outlet Sa njima u suradnji stalno poboljsavamo nase poslovanje kako bi nasim klijentima omogucili optimalnu strukturu i radni tijek dizajnirane prema potrebama projekta. moncler outlet

 

 

Clan smo Izvrsnog odbora Hrvatske udruge developera pod Hrvatskom udrugom poslodavaca. Nas direktor Denis Cupic obavlja funkciju potpredsjednika.

 

Nasa strucnost je nagradena 2009. godine sa godisnjom nagradom grada Zapresica za razvoj i vodenje izgradnje projekta dovodenja i izgradnje infrastrukture u zoni Shopping city Zagreb. rolex replica sale

 

 

 

 

Nase usluge uvijek provodi tim strucnjaka voden imenovanim voditeljem projekta. Voditelj projekta izvjestava klijenta te nadgleda sve interne procese koji se odvijaju na projektu.

Prije pocetka radova na projektu zajedno sa nasim klijentom definiramo raspored, budzet, ciljeve, nacin izvjestavanja i strucnjake koji ce biti angazirani. U suradnji sa nasim klijentom definiramo koordinacijske sastanke i nacin izvjestavanja koji se izvrsavaju prema dogovoru sa nasim klijentom. rolex replica Modaliteti i nacini izvjestavanja se odobravaju na temelju nasih prijedloga od

strane klijenta.

Nasi radni procesi se uvijek pripremaju i vode dvojezicno. Ukoliko je potrebno za sluzbenu korespondenciju i dokumente vezane za lokalno djelovanje nacionalni jezik je koristen kao sluzbeni jezik projekta prema trecim osobama, ali  komunikacija sa nasim klijentom  moze dvojezicna, a jezik projekta moze biti definiran kao engleski ili njemacki.

 

 

 

Nas strucni tim vodi direktor Denis Cupic koji posjeduje vise od 10 godina iskustva u poslovima razvoja nekretnina i vodenja projekata. Bio je odgovoran za razvoj najveceg projekta u Hrvatskoj u razdoblju 2007 - 2010 godine, razvoj i gradenje Westgate Shopping city-a, te  razvoj i gradnju cjelokupne infrastrukture u zoni Shopping city Zagreb na

povrsini od 100 ha.

 

 

 

 

 

Nas tim se sastoji od gradevinskih inzenjera, arhitekata, elektrotehnicara i strojara. Nakone definiranja projektnih zadataka na raspolaganju imamo takoder odvjetnika i ekonomskog savjetnika.

 

 

                  pdf (download) 

 

Pregled tvrtke

 

Reference

 

Prezentacija tvrtke