Intro   O nama   Usluge   Projekti   Kontakt

f.o

 

Neki od projekta koje razvijamo predstavljeni su ovdje, zbog diskrecijske politike neki od projekata koje razvijamo nece jos biti prezentirani. Vise detalja mozete ocekivati u slijedecim tjednima.

Na svim projektima na kojima pruzamo uslugu razvoja angazirani smo i za project management i upravljanje projekta.

Niz projekata na kojima pruzamo uslugu project managementa mozete vidjeti iz nasih referenci.

 

Strip malls

   U sekundarnim i tercijarnim gradovima Hrvatske i Bosne u sindikatu sa nasim partnerima razvijamo koncept strip-mall centara srednje velicine. Cilj je razviti brand strip malla u regiji koji bi bio prepoznatljiv po svojem imidzu te dobro prihvacen i prepoznat. Lokacije odlikuje iznimna vidljivost i frekventnost. Svaki centar ce imati 10 do 20 medunarodnih zakupnika, benzinsku crpku i drive-in restoran.

                                                                                                                          Trgovacki Park Gospic Prezentacija (pdf)

 

Shopping centar City Point Varazdin                                                                                                                               

   U Varazdinu razvijamo shopping centar trece generacije sa Braunsberger Holdingom i partnerskom tvrtkom D / C Development / Construction. Cilj je razvoja etabliranje modernog shopping centra visoke kvalitete mix-a zakupnika i pruziti zabavne i sadrzaje za slobodno vrijeme posjetiteljima centra. Razvoj centra sa zabavnim sadrzajima je prvi takve vrste u Varazdinu.

                                                                                                                                                                                       Prezentacija (pdf) 

                                                                                                                                                                                                                   www

 

Stambeni projekt banfica

   U Varazdinu razvijamo stambeni projekt lociran u dijelu grada koji se naziva Banfica. Nas projekt ugodnog i udobnog stanovanja na Banfici pruziti ce visoku razinu stanovanja sa dostupnoscu javnih i sportskih sadrzaja.Paralelno sa nasim stambenim projektom 2 teniska terena i kosarkasko igraliste koji ce vlasnicima nasih stanova biti na raspolaganju bez naplate biti ce sagradeni. U radijusu od 300 m nalaze se vrtic i osnovna skola  dostupni nisko-frekventnom ulicom. Lokacija se nalazi u blizini rijeke Drave sto pruza pristup pregrstu zelenila.

 

 

Logisticko-distribucijski centar V/Log

   U Varazdinu razvijamo moderan logisticko - distributivan centar sa 35.000 metara kvadratnih modernih skladisnih resursa i uredskog aneksa te 25.000 metara kvadratnih dijelom otvorenog skladisnog prostora.  V/LOG ce biti povezan na zeljeznicku raskrsnicu te tako omoguciti brzu distribuciju zeljeznicom u koridoru Hrvatska / Madarska / Srbija. Lokacija je iznimno pristupacna cestovnim prometom i u blizini se nalazi carinarnica. Centar se nalazi u blizini Varazdinske zracne luke.

 

Investiramo u vlastite projekte kao D / C Development / Construction